Istrabenz: Gubitak 1,7 milijuna eura

Bez autora
Aug 25 2011

Slovenski je Istrabenz u drugom kvartalu ove godine ostvarilo 148.082 eura prihoda od prodaje. Društvo u prisilnoj nagodbi istovremeno je zabilježilo 32.072 eura gubitka iz poslovanja, dok je čisti gubitak iznosio 1,7 milijuna eura, navodi se u izvješću o provođenju mjera financijskog prestrukturiranja društva. Gubitak Istrabenza niži je nego u prvom tromjesečju kada je društvo zabilježilo 2,2 milijuna eura čistog gubitka. Iz spomenutog je izvješća razvidno da je društvo uspješno prodalo dio nekretnina, točnije dva zemljišta u Portorožu i poslovne prostore u Ljubljani. Također je nastavilo prodaju vrijednosnih papira na LJSE te poslovno nepotrebnih nekretnina i sredstava.

Istrabenz: Gubitak 1,7 milijuna euraSlovenski je Istrabenz u drugom kvartalu ove godine ostvarilo 148.082 eura prihoda od prodaje.

Društvo u prisilnoj nagodbi istovremeno je zabilježilo 32.072 eura gubitka iz poslovanja, dok je čisti gubitak iznosio 1,7 milijuna eura, navodi se u izvješću o provođenju mjera financijskog prestrukturiranja društva. Gubitak Istrabenza niži je nego u prvom tromjesečju kada je društvo zabilježilo 2,2 milijuna eura čistog gubitka.

Iz spomenutog je izvješća razvidno da je društvo uspješno prodalo dio nekretnina, točnije dva zemljišta u Portorožu i poslovne prostore u Ljubljani. Također je nastavilo prodaju vrijednosnih papira na LJSE te poslovno nepotrebnih nekretnina i sredstava.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik